19 oktober 2024; Salt Lake City, Utah, VS; TCU Horned Frogs brede ontvanger JP Richardson (7) wordt tijdens het eerste kwart in het Rice-Eccles Stadium buiten de baan geslagen door Utah Utes cornerback Zemaiah Vaughn (5). Verplichte credits: Rob Gray-Imagn-afbeeldingen

Josh Hoover passeerde voor 263 yards en haastte zich voor een touchdown om TCU te helpen een 13-7 overwinning op Utah te boeken in Big 12-spel op zaterdagavond in Salt Lake City.

Savion Williams haastte zich naar 72 yards op zeven carry’s, terwijl de Horned Frogs (4-3, 2-2 Big 12) voor de tweede keer in hun afgelopen vijf wedstrijden wonnen.

Bud Clark noteerde een belangrijke onderschepping en Devean Deal had twee zakken voor TCU. Hoover voltooide 22 van de 41 passen.

Isaac Wilson maakte verbinding met 17 van de 33 passes voor 199 yards, één touchdown en één onderschepping voor de Utes (4-3, 1-3). Money Parks kreeg een touchdown-ontvangst voor Utah, dat de derde wedstrijd op rij liet vallen.

Wilson maakte zijn vierde start van het seizoen. Hij is nu de fulltime starter nadat Cameron Rising op 11 oktober tegen de Arizona State een seizoensafhankelijke rechter onderbeenblessure opliep.

De Utes waren slechts 2 van de 15 bij derde-down-conversies, slaagden er tweemaal niet in om op de vierde plaats te converteren en trapten op 11 van hun 14 bezittingen.

TCU was slechts 4 van de 17 bij derde-down-conversies, terwijl hij een voorsprong van 395-267 had op het totale aantal yards.

Utah trapte op elk van de eerste negen balbezit en stond met 13-0 achter voordat hij net voorbij het midden van het derde kwart toesloeg met een grote actie.

Parks voerde een postpatroon uit en Wilson leverde de pas voor het geld af. Parks ving de bal op de TCU 25-yardlijn en rondde een scorespel van 71 yard af om de Utes binnen 13-7 te brengen.

De Utes kropen in het vierde kwartaal tweemaal langs het middenveld, maar slaagden er telkens niet in om op de vierde plaats te eindigen.

Eerst had Utah de vierde en tweede plaats op de 48-yardlijn van de Horned Frogs, maar Wilsons diepe worp werd onderschept door Clark met 6:58 over.

De volgende keer dat de Utes balbezit hadden, stonden ze tegenover de vierde en vijfde plaats van de TCU 43. Wilson gooide opnieuw diep, maar de pass bedoeld voor Brant Kuithe viel onvolledig en de Horned Frogs namen het over met 2:35 te gaan.

TCU stond tegenover zijn eigen vierde-en-1 met nog 2:17 te gaan. Williams nam een ​​directe aanval en won twee meter op de Utah 46 voor de eerste down, en de Horned Frogs raakten de klok kwijt.

TCU versloeg Utah met 242-86 in de eerste helft en bouwde een 10-0 voorsprong op.

Kyle Lemmermann schopte een velddoelpunt van 23 meter met 13:29 over in het tweede kwart voor de eerste punten van de wedstrijd. Hoover’s 1-yard keeper verhoogde de voorsprong naar 10 met nog zeven minuten te gaan in de helft.

Lemmermann scoorde een velddoelpunt van 28 meter om de stand op 13-0 te brengen met 9:32 te gaan in het derde kwartaal.