20 oktober 2024; Atlanta, Georgië, VS; Seattle Seahawks brede ontvanger DK Metcalf (14) kan geen vangbal maken in de eindzone, verdedigd door Atlanta Falcons cornerback AJ Terrell (24) tijdens het eerste kwart in het Mercedes-Benz Stadion. Verplichte credits: Dale Zanine-Imagn-afbeeldingen

Fans van de Seattle Seahawks werden geschrokken toen star wide receiver DK Metcalf laat in de zondagse overwinning op de Atlanta Falcons (34-14) met een knieblessure zondag naar de kleedkamer werd gebracht.

Coach Mike Macdonald zei echter op zijn persconferentie na de wedstrijd dat Metcalf slechts “een klein beetje op zijn knie sloeg” en “het ziet er niet zo slecht uit” voor de Seahawks-trainers.

Metcalf had vier vangsten voor 99 yards en een touchdown voordat hij de wedstrijd verliet tijdens de tweede helft. Er werd gezien dat hij probeerde te joggen aan de zijlijn van Seattle, maar werd later per kar naar de kleedkamer gebracht.

De tweevoudige Pro Bowler heeft dit jaar 35 ontvangsten voor 568 yards en drie touchdowns in zeven wedstrijden (zes starts) voor de Seahawks (4-3).