June Mar Fajardo gaat een kans maken tegen Justin Brownlee tijdens de halve finale van de PBA Governors ‘Cup tussen Barangay Ginebra Gin Kings en San Miguel Beermen. –PBA-BEELDEN

San Miguel Beer keerde terug bij Barangay Ginebra met een grote tweede helft en kwam weg met een 131-121 overwinning, waarmee de halve finalereeks van de PBA Governors’ Cup woensdag op 2-2 kwam in Smart Araneta Coliseum.

June Mar Fajardo scoorde 29 punten en 16 rebounds in een cruciale prestatie om de Beermen te verankeren in een overtuigende overwinning, die de confrontatie tussen broers en zussen reduceerde tot een best-of-three-affaire.

Artikel gaat verder na deze advertentie

LEES: San Miguel overwint Ginebra in OT-thriller en brengt de halve finale van de PBA gelijk

De Beermen kwamen opnieuw op gelijke hoogte in de halve finale, ondanks een prestatie van 49 punten van Justin Brownlee, wiens Gin Kings in de tweede helft een grote achterstand opliepen en niet voldeden aan hun poging om een ​​indrukwekkende 3-1 voorsprong te behalen.

Game 5 speelt zich vrijdag af in het Ynares Center in Antipolo City, waar de twee balclubs van San Miguel Corporation op zoek zijn naar die derde overwinning en dichter bij een finale-confrontatie met TNT of Rain or Shine.

Import EJ Anosike scoorde 27 punten en 11 rebounds, terwijl CJ Perez 20 punten, zes rebounds, zeven assists en twee assists toevoegde voor San Miguel.

LEES: PBA: Brownlee geniet van hevige, ‘vriendelijke’ concurrentie tegen juni maart

De Beermen herstelden zich nadat ze Game 3 in Dasmarinas, Cavite hadden laten vallen met een tegenslag van 99-94.

Stephen Holt scoorde 17 en Scottie Thompson maakte 15 punten, vier rebounds en acht assists in de tegenslag van Gin Kings.

Fajardo en Anosike waren goed voor 24 van San Miguel’s 37 punten in de derde en namen een grote voorsprong na een ruststand van 62-56.

Dat plaatste Ginebra achter 99-85 toen hij de vierde plaats inging, zonder tekenen van een enorme rally de rest van de weg.

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.