20 oktober 2024; Inglewood, Californië, VS; Los Angeles Rams running back Kyren Williams (23) probeert een tackle van Las Vegas Raiders-veiligheid Tre’von Moehrig (7) te breken tijdens het derde kwartaal in het SoFi Stadium. Verplichte credits: Robert Hanashiro-Imagn Images

Kyren Williams liep 76 yards met twee touchdowns en Kamren Curl beantwoordde een onhandige poging voor een score toen de Los Angeles Rams zondag een 20-15 overwinning behaalden op de bezoekende Las Vegas Raiders.

De Rams wonnen ondanks dat quarterback Matthew Stafford slechts 154 yards gooide met een onderschepping. Los Angeles had geen wide receivers Cooper Kupp (enkel), die zijn vierde wedstrijd op rij miste, en Puka Nacua (enkel), die op de geblesseerde reserve blijft.

De Rams (2-4) behaalden in totaal 259 yards in de overwinning, terwijl de Raiders 317 wonnen, maar met vier omzet. Jaylen McCollough had twee onderscheppingen voor de Rams, waaronder één met nog 1:18 over om de overwinning te bezegelen.

Rams-hoofdcoach Sean McVay bond John Robinson voor de meeste overwinningen in de franchisegeschiedenis met 79.

Daniel Carlson maakte vijf velddoelpunten, terwijl Gardner Minshew II voor 154 yards gooide met drie onderscheppingen voor de Raiders nadat hij laat in het eerste kwartaal Aidan O’Connell (duim) verving. Rookie Brock Bowers had 10 ontvangsten voor 93 yards.

Alexander Mattison had 92 yards in de haast voor Las Vegas (2-5), dat eerder deze week brede ontvanger Davante Adams verruilde voor de New York Jets en geen wijde Jakobi Meyers (enkel) had. De Raiders verloren hun derde wedstrijd op rij.

Na een puntloos eerste kwart reed Minshew de Raiders 56 meter in negen plays tijdens zijn eerste rit van de wedstrijd, waarbij hij een velddoelpunt van 38 meter kreeg van Carlson voor een 3-0 voorsprong.

Nadat Cobie Durant Minshew met minder dan vijf minuten voor rust had onderschept, gingen de Rams 47 yards in vier plays, resulterend in een TD-run van 13 yard van Williams. Het leverde Williams een snelle TD op in alle zes wedstrijden dit seizoen en negen opeenvolgende wedstrijden die teruggaan tot 2023.

Vijf plays nadat Williams had gescoord, dwong Durant Minshew om aan een zak te morrelen en Curl gaf de bal 33 yards terug voor een TD en een 14-3 voorsprong met 1:14 resterend in de eerste helft. De Raiders brachten de achterstand terug naar 14-6 tijdens de laatste actie van de eerste helft met een velddoelpunt van 47 meter van Carlson.

Nadat Minshew halverwege het derde kwartaal werd onderschept door McCollough, hadden de Rams twee keer spelen nodig voordat Williams scoorde op een run van twee meter voor een voorsprong van 20-6. Kicker Joshua Karty miste het extra punt.

Carlson maakte velddoelpunten van 38 en 27 meter om Las Vegas binnen 20-12 te krijgen met nog 14:42 te gaan voordat Karty een poging van 35 meter vanaf de linker rechtop miste met 10:11 over. Carlson’s laatste velddoelpunt was een 27-jarige met nog 2:46 te gaan.