Cincinnati Bearcats quarterback Brendan Sorsby (2) duikt voor een touchdown terwijl Arizona State Sun Devils-verdediger Xavion Alford (2) en Arizona State Sun Devils linebacker Keyshaun Elliott (44) hem proberen tegen te houden in het eerste kwart van de College Football-wedstrijd in Nippert Stadion in Cincinnati op zaterdag 19 oktober 2024.

Brendan Sorsby had een paar haastige touchdowns toen Cincinnati 24 onbeantwoorde punten in de eerste helft scoorde in een 24-14 overwinning op een bezoek aan de Arizona State in een Big 12-wedstrijd zaterdagmiddag in Cincinnati, Ohio.

Sorsby was 23 van de 31 en passeerde voor 206 yards met een onderschepping voor de Bearcats (5-2, 2-1 Big 12), terwijl hij zich ook zeven keer haastte voor 26 yards.

Corey Kiner haastte zich 22 keer voor 99 yards voor Cincinnati en overschaduwde 2.000 meeslepende yards voor zijn carrière. Xzavier Henderson ving acht passes voor 67 yards.

Cam Skattebo scoorde 17 keer voor 75 yards met twee touchdowns voor de Sun Devils (5-2, 2-2), die in hun debuut Big 12-seizoen zitten en een einde zagen komen aan hun winning streak van twee wedstrijden op de conferentie.

Arizona State quarterback Jeff Sims was 12 van de 23 voor 155 yards, terwijl Jordyn Tyson zes ontvangsten had voor 108 yards.

De Sun Devils zorgden voor een indrukwekkende rit van zes spelen en 66 meter tijdens hun eerste serie nadat ze een punter uit Cincinnati hadden geforceerd. Sims leidden de aanval naar de 2-yardlijn voordat Skattebo een worp nam, danste door een verdediger en verzilverde met de eerste score om 10:35.

De verdediging deed opnieuw haar deel in de volgende reeks toen Keith Abney II Sorsby uitschakelde, maar Kameron Wilson van de Bearcats herstelde een Skattebo-onhandige poging. Sorsby stormde vervolgens 14 yards om de stand in evenwicht te brengen met 7-all.

Nathan Hawks ‘velddoelpunt van 46 meter met nog 2:18 over in het eerste kwart bezorgde Cincinnati de eerste voorsprong.

Nog geen vier minuten in het tweede kwartaal duwde Evan Pryor de voorsprong naar 17-7 door als Cincinnati weg te schieten op een touchdown van 55 meter. Sorsby rondde de score in de eerste helft af met een TD-run vanaf 1 meter afstand voor een voorsprong van 24-7 met nog iets minder dan twee minuten te gaan voor de rust.

De Bearcats stonden met 274-138 voor in de totale afstand in de eerste helft en hadden een voorsprong van 148-56 bij het passeren van yards.

De Sun Devils gingen laat in het derde kwartaal 74 yards in acht plays om een ​​TD-run van 1 yard te krijgen van Skattebo, waardoor de achterstand werd teruggebracht tot 24-14.

Arizona State probeerde er in de laatste zes minuten een wedstrijd van één score van te maken, maar Ian Hershey miste velddoelpunten vanaf 48 en 41 yards.